logo-ri

Repositório Institucional da Produção Científica da Marinha do Brasil (RI-MB)

Please use this identifier to cite or link to this item: https://www.repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/843844
Title: Tecnologias e produtos à base de pescado marinho
Authors: Silva, Ana Maria da
metadata.dc.contributor.advisor: Coutinho, Ricardo
Veit, Juliana Cristina
Keywords: Pescados-Processamento-Tecnologia.
DGPM knowledge areas: Ciência, Tecnologia e Inovação
Issue Date: 2019
Description: Dissertação (Mestrado) - Programa Associado de Pós-Graduação em Biotecnologia Marinha IEAPM/UFF, Arraial do Cabo, 2019.
Bibliografia: p. 37-39.
O pescado marinho normalmente é pouco utilizado nas formas não tradicionais, quando comparado com as diversas inovações desenvolvidas para o pescado de águas continentais. Dessa forma, o presente trabalho teve como objetivo a elaboração e o desenvolviment.
Marine fish are often little used in non-traditional ways when compared to the various innovations developed for freshwater fish. Thus, the present work had as its objective the elaboration and development of innovative fish products based on marine fish,.
Access: Open access
URI: http://www.repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/843844
Type: Master thesis
Appears in Collections:Ciência, Tecnologia e Inovação: Coleção de Dissertações

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00001bfd.pdf3,17 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.