
Please use this identifier to cite or link to this item:
https://www.repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/843844
Title: | Tecnologias e produtos à base de pescado marinho |
Authors: | Silva, Ana Maria da |
metadata.dc.contributor.advisor: | Coutinho, Ricardo Veit, Juliana Cristina |
Keywords: | Pescados-Processamento-Tecnologia. |
DGPM knowledge areas: | Ciência, Tecnologia e Inovação |
Issue Date: | 2019 |
Description: | Dissertação (Mestrado) - Programa Associado de Pós-Graduação em Biotecnologia Marinha IEAPM/UFF, Arraial do Cabo, 2019. Bibliografia: p. 37-39. O pescado marinho normalmente é pouco utilizado nas formas não tradicionais, quando comparado com as diversas inovações desenvolvidas para o pescado de águas continentais. Dessa forma, o presente trabalho teve como objetivo a elaboração e o desenvolviment. Marine fish are often little used in non-traditional ways when compared to the various innovations developed for freshwater fish. Thus, the present work had as its objective the elaboration and development of innovative fish products based on marine fish,. |
Access: | Open access |
URI: | http://www.repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/843844 |
Type: | Master thesis |
Appears in Collections: | Ciência, Tecnologia e Inovação: Coleção de Dissertações |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
00001bfd.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.